6 risico’s die het waard zijn om mee te maken


1: Geef je baas eens ongelijk

Hiermee bedoelen we niet uitschelden of andere extreme dingen. Maar face-to- face. Geef goed aan wat jouw mening erover is en leg een paar alternatieven aan. Je zou verbaasd zijn hoe goed dit wordt ontvangen.

2: Schop de bal 30 meter naar voren

Hiermee bedoelen we ook niet klakkeloos naar voren schieten met een potje voetbal. Probeer wanneer er een mogelijkheid is de bal van afstand op iemand te passen of zelfs in het doel te schieten. Het ziet er pefect uit als het lukt en als het niet lukt, kijk dan gewoon vreemd op. Iedereen weet dan toch wel dat dat niet je bedoeling was.

3: Begin je eigen bedrijf

Het beginnen van je eigen bedrijf is een uitstekende test van doorzettingsvermogen. Verder krijg je nieuwe inzichten, maak je nieuwe netwerken en heb je mogelijk een perfecte baan voor de rest van je leven. Wel belangrijk is dat je niet alles riskeer. Doe het naast je baan of neem een dag vrij in de week om aan je bedrijf te werken. De toekomst zal het je leren!

4: Begin met een gevaarlijke sport

Gewoon omdat de gevaarlijkste sport het niet sporten is. Verder zorgt een gevaarlijke sport voor nieuwe ervaringen, uitdagingen en natuurlijk adrenaline!

5: Dans

Doe eens vrolijk op een feestje. Ook al kan je voor geen meter dansen. Het is altijd beter dan in je eentje aan de bar te staan.

6:Geloof eens

Kies er eens voor om in een andere geloof te verdiepen. Als god bestaat, dan loop je het niet mis. En als die niet bestaat, dan heb je veel informatie en ervaringen op gedaan.