Hoe kan ik Twitter met Facebook koppelen?


Zijn je Tweets ook geschikt om op je Facebook tijdlijn te plaatsten?
Koppel dan je Twitter met je Facebook. Zijn niet alle tweets geschikt om op Facebook te plaatsen? Ga dan naar de tweede methode en leer hoe je specifieke tweets kan delen op Facebook.

Het kan erg tijdrovend zijn om statusupdates op zowel Facebook en Twitter apart te plaatsen. Je kan je Twitter op diverse manieren met Facebook koppelen. Laten we er twee bespreken.

Via Twitter koppelen

Log in op je Twitter account en klik op het tandwieltje (die staat rechtsboven). Klik vervolgens op instellingen. Je komt dan bij alle instellingen die te maken hebben met jouw Twitter account. Dan kan je denken aan je foto, achtergrondsafbeelding, e-mails en jouw widgets.

Om je Twitter met je Facebook account te koppelen, moet je klikken op ‘profiel’.


Helemaal onderin staat dan het kopje Facebook met de mogelijkheid op Twitter te verbinden met Facebook.  Je kan vervolgens ook nog selecteren op welke pagina jouw tweets komen te staan. Dan kan dus jouw persoonlijke profiel zijn, maar ook een ‘page’.

Twitter Facebook koppelen

Facebook koppelen met Twitter

Je kan het ook via Facebook regelen en selecteren welke tweets je wilt delen op je Facebook account. Dit is uitermate geschikt voor als je bepaalde tweets alleen op Twitter wilt houden.

Met Selective Twitter kan je, nadat je jouw twitteraccount hebt ingevuld, simpel tweets delen op Facebook met een hashtag. Wanneer je de hashtag #fb gebruikt, wordt die tweet ook gedeeld op Facebook.

Selectief twitter op facebook