Hoe maak ik een twitter account aan in 5 stappen

Een twitter account aanmaken in 5 simpele stappen!

Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Twitter is wereldwijd bekend doe jij ook mee aan deze community en wil je de mensen die jij interessant vind op de voet volgen? Maak dan snel een Twitter Account aan!

Stap 1: Ga naar www.twitter.com

Aan de rechterkant staat een inlogformulier en een sign up formulier. Om een twitteraccount aan te maken moet je het forumlier van Sign Up invullen en op Sign up klikken. Twitter account aanmaken

Stap 2: Sign up deel 2

Op de volgende pagina worden de gegevens gecontroleerd. Als een naam bezet is wordt er automatisch een suggestie gegeven. Als alles goed is ingevuld. Klik dan op Create My Account.

Stap 3: Interesses invullen

Je Twitter account is klaar! Bij de volgende stap kan je zoeken op onderwerpen die jouw interesseren. Hier kan je mensen vinden die jij misschien interessant vind en die volgen. Deze stap kan je ook overslaan!

Stap 4: Vrienden toevoegen

De volgende stap is het toevoegen van vrienden. Je kan jouw e-mailadres van Gmail, Yahoo, Hotmail, Msn, Linkedin en AOL invullen om automatisch vrienden toe te voegen. Ook deze stap kan je overslaan.

Stap 5: Account verifiëren

De laatste stap is het verifiëren van je account. Ga hiervoor na jouw e-mailadres dat je hebt opgegeven in de vorige stappen en klik op de link in het e-mailtje.