Door wie je webwinkel laten bouwen?

Elke jaar groeit het aantal verkopen op het internet. Dankzij betrouwbare betaalsystemen en verzenders vertrouwen steeds meer mensen om producten via webshops te bestellen. Van bureaustoelen naar speakers tot schilderijen. Een webwinkel laten bouwen kan buiten een leuke en spannende ervaring ook een winstgevende ervaring worden. Steeds meer mensen kunnen tegenwoordig rondkomen met hun eigen webwinkel. Webwinkel bouwen

Professionele webwinkel laten bouwen

De kwaliteit, design en bouw van je  webwinkel heeft invloed op hoeveel je verkoopt. Hoe betrouwbaarder en professioneler je overkomt, hoe meer mensen zullen overgaan naar het bestellen van een product. Het is dus belangrijk om een professionele webwinkel te bouwen. Dit is een tijdrovende klus als je de webwinkel zelf wilt bouwen en zelfs na een grote tijdsinvestering zou je webwinkel nog niet zo gebruiksvriendelijk en professioneel overkomen dan dat je had gehoopt. Als je serieus bent over het beginnen van een webwinkel is het vaak verstandig om het uit te besteden en door iemand anders je webwinkel laten bouwen.

Webwinkel laten bouwen de kosten

Het geheel uitbesteden van het maken van een gepersonaliseerde webshop aan een professioneel internetbureau kost rond de 4.000 en 7.000 euro. Je hebt dan wel een webshop waar je 100% achter staat en waar je alle functionaliteiten in hebt die je maar wou.

Goedkope webwinkel laten bouwen

Veel (startende) ondernemers of particulieren die een eigen webwinkel willen hebben geen budget van 4.000 tot 7.000 euro. Gelukkig zijn er dan ook andere oplossingen. Er zijn tientallen webwinkel software organisaties die webwinkel software tegen een kleine maandelijke vergoeding aanbieden. Je geniet dan van de functionaliteiten en het design van een professioneel ontworpen webwinkel, maar je hebt niet de kosten.

Een paar webwinkel software mogelijkheden

SEOshop Vanaf €24 p/m + 2% transaction fee
Lundo Vanaf 25 cent per bestelling
Mijnwebwinkel Vanaf €19 per maand