Hoe kan ik mijn tweets op mijn website in de sidebar laten zien?

Er zijn meerdere redenen om jouw tweets op jouw website te plaatsen. Zo kunnen jouw bezoekers direct jouw volgen, weten wat jij precies tweet en interactiviteit op jouw website creëren.

Hoe kan ik de tweets op mijn website plaatsen

Dat kan je doen door een widget te maken op de Twitter Widget pagina. Om dat te doen moet je er eerst voor zorgen dat je op Twitter ingelogd bent.

Nadat je bent ingelogd zou je naar deze link moeten gaan.

Twitterfeed


Op deze pagina kan je kiezen of je jouw tweets wilt laten zien, jouw favoriete tweets, de tweets van een van jouw lijsten of de tweets over een specifiek zoekwoord.

Om jouw tweets te laten zien moet je kiezen voor ‘User timeline’.

Vul vervolgens bij ‘username’ jouw twitternaam in. Daarna kan je de hoogte van de twitterfeed bepalen en welke thema je wilt. Over het algemeen komt de witte thema (Light) het best over bij jouw bezoekers.

Vul vervolgens bij ‘domains’ de domeinnaam van jouw website in.  Klik vervolgens op create widget en kopieer de code te je krijgt (staat onder de afbeelding). Vervolgens log je in op jouw website en ga je naar het widget menu (bij WordPress). Voeg vervolgens een tekstwidget toe en plak de code in die widget. Wanneer je de widget opslaat, staat jouw twitterfeed online.

Succes met het plaatsen van jouw tweets op jouw website.