Waarom heb ik een (professionele) bedrijfswebsite nodig?

We leven in een informatiecultuur. Dankzij zoekmachines, websites, blogs en social media is deze informatie gestructureerd verkrijgbaar.

Wanneer iemand een vraag of een behoefte heeft gaat hij op zoek. Tegenwoordig is dit altijd op het internet. De persoon zoekt via de zoekmachine, relevante websites, blogs of via social media naar de website die antwoord heeft op zijn vraag of zijn behoefte kan vervullen.

Online vindbaar

Als bedrijf biedt je een product of een dienst aan die de behoefte van de bezoeker vervult. Met een bedrijfswebsite heb je een plekje op het internet waar de bezoekers met een behoefte terecht kunnen. Elke keer wanneer iemand zoekt, bestaat er een kans dat die persoon via de zoekmachine, via social media, via andere websites of blogs bij jouw website terecht komt.

Waarom een professionele website?

Zij kunnen vervolgens zich gemakkelijk informeren over jouw dienst, product en jouw organisatie. Een professionele website zorgt voor een goede eerste indruk. Hoe beter jouw website in elkaar zit qua design, structuur en tekst, hoe groter de kans is dat zij jouw product kopen of jouw dienst bestellen.

Hoewel het tegenwoordig erg gemakkelijk is om een eigen website te maken, blijft het een kunst om een mooie website te maken. Omdat er een relatie is tussen de professionaliteit van jouw website en het aantal bezoekers dat iets koopt, is het verstandig om te investeren in de website en dus een website te laten bouwen door een professioneel webdesign bureau.

Een bedrijfswebsite van normale grootte kost circa €1000.