Online geld verdienen betrouwbaar

Er zijn diverse manieren om online geld te verdienen. Ik ga het alleen hebben over de middelen waar ik ervaring mee heb, die betrouwbaar zijn,  die leuk/leerzaam kunnen zijn en die voor een langere tijd een inkomen kunnen zorgen.

Betrouwbaar online geld verdienen

Laten we beginnen met een manier die geen kosten met zich meebrengt. Het schrijven van artikelen. Er zijn tientallen websites waar je je kan aanmelden, artikelen kan plaatsen en geld verdient aan de advertentie inkomsten.  Op zulke websites mag je over alles schrijven, dus over hobby’s, ervaringen en andere onderwerpen waar lezers geïnteresseerd in kunnen zijn. Wel moet het artikel uniek zijn (dus zelf geschreven) en een minimum aantal woorden bevatten. Pen en papier artikel geld verdienen online

Online geld verdienen met het schrijven van artikelen

Laten we een voorbeeld schetsen: Er wordt een keer per maand geklikt op een advertentie bij jouw artikel. De klik is 70 cent waard. Een deel van die opbrengsten gaat naar de website. Je houdt dus 50 cent per maand over. Zo’n artikel blijft voor een onbeperkte tijd op die website staan. Laten we het bij 10 jaar houden. 50cent x 12 x 10= 60 euro. Je verdient dus voor een artikel 60 euro. Een klik per maand nog vrij weinig, wanneer je interessante artikelen schrijft, kan het aantal kliks flink hoger liggen. Hoe meer tijd je investeer, hoe meer je verdient De kracht van het schrijven van artikel, ligt niet in het schrijven van 1 artikel, maar meerdere. Zo kan zoveel artikelen schrijven dat je wilt. Er zijn zelfs al mensen actief op die websites die honderden of duizenden artikelen hebben geschreven. Alles bij elkaar kan zorgen voor een leuk extra zakcentje. Nog een voordeel is dat je geen verplichten heb, schrijf wanneer je wilt en waarover je wilt. Website waar je artikelen kan schrijven

Advertenties op je eigen website

Een andere manier om geld te verdienen op het internet is door middel van het plaatsen van advertenties op je eigen website. Bij de vorige methode “artikelen schrijven voor het internet” draag je automatisch 30% van de inkomsten uit aan de eigenaar van de website. Met een eigen website krijg je 100% van de inkomsten en heb je de complete vrijheid. Er komen wel kosten bij deze manier kijken. Wanneer je het geld verdienen op het internet serieus wilt aanpakken dan is het handiger om een eigen website te maken. Als je nog niet zeker weet of je hiermee door wilt, kan het goedkoper zijn om alleen artikelen te schrijven. Daar komen geen kosten bij kijken.

Een eigen website maken is niet moeilijk

Het maken van een eigen website is tegenwoordig erg eenvoudig. Je kan binnen enkele uren eigenaar zijn van een eigen professionele website. De makkelijkste manier (en in mijn opinie de beste manier) is het maken van een WordPress website. WordPress is een CMS systeem, waar je gemakkelijk webpagina’s kan maken en de website kan aanpassen en uitbreiden. Nog een voordeel: WordPress is gratis. Investering Wat je wel nodig hebt is een domeinnaam en een hostingpakket. Een domeinnaam is het adres van jouw website en hosting is het krijgen van ruimte op een server die constant in verbinding staat met het internet. Om WordPress te installeren, heb je wel een MySQL database nodig. Wanneer je een hostingpakket wilt bestellen bij een hostingprovider kijk dan altijd of bij jouw gewenste pakket een MySQL database zit. Sommige hostingproviders bieden ook een gratis installatie van WordPress aan. Op zulke pakketten (met een gratis installatie) zit altijd een MySQL database. De kosten van een domeinnaam en een hostingdienst zijn ongeveer 50 euro per jaar. Wanneer je het geld verdienen op het internet serieus aanpakt is dit gemakkelijk terug te verdienen.

Geld investeren loont

Een website en een domeinnaam kan je vergelijken met een stukje land dat je koopt. Het wordt altijd meer waard. Hoe meer tijd je besteed aan je website (en hoe langer die bestaat) hoe meer waard die wordt. Wanneer je geen tijd meer hebt om je website te onderhouden, dan kan je de website ook verkopen. Vaak wordt er een bedrag geboden van: 3 keer de jaar winst. Dus wanneer je een website hebt die 200 euro per jaar oplevert, kan je hem verkopen voor 600 euro.

Betrouwbare manieren om geld te verdienen op het internet

Er zijn twee gemakkelijke manieren om advertenties op jouw website te plaatsen. Je kan doen aan Affiliate Marketing of Adsense advertenties op je website zetten. Affiliate Marketing Bij Affiliate marketing biedt je producten aan van iemand anders. Wanneer een bezoeker van jouw website een product koopt op de website van een ander, krijg jij een percentage of een vast bedrag. Dit percentage kan oplopen tot 30% en tientallen euro’s per product. Het aanbieden van producten door middel van advertenties kan via affiliate netwerken. Deze affiliate netwerken zijn de tussenschakel van verkopers en kopers. Zij zorgen dat de betaling en afhandeling goed verloopt. De grootste affiliate netwerken zijn: Om hiermee te beginnen moet je je aanmelden bij affiliate netwerk, aanmelden bij een campagne (van de website waar je producten van wilt verkopen) en vervolgens een van hun banners op jouw website plaatsen. Je krijgt een html code die je 1-op-1 kan kopiëren op jouw website. Verdienen met adsense advertenties Je kan ook geld verdienen op het internet door middel van Adsense advertenties. Hierbij is Google de tussenschakel tussen de aanbieder en de bezoeker. Met Adsense krijg je niet per verkochte product een bedrag, maar per bezoeker die klikt op een van de advertenties. Je krijgt Adsense een klein bedrag (0,10 cent tot 3 euro) per bezoeker die klikt. Het krijgt dan vaker een kleine vergoeding dan een grote af en toe een grote vergoeding. Niets houdt je natuurlijk tegen om een combinatie van Adsense en Affiliate advertenties op je website te plaatsen. Meer lezen over het geld verdienen met een website?

Hoger in de zoekmachine komen

Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer je kan verdienen. De werkzaamheden die zorgen voor een hoge positie in Google, wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd (SEO). Hoewel je je jarenlang kan verdiepen in SEO is de basis vrij simpel. Schrijf voor de bezoeker. Met alles wat je doet, moet je jezelf afvragen: wat zou de bezoeker er van vinden. De bezoeker wilt een vraag beantwoord krijgen en komt voor het antwoord op jouw website. Zorg dus dat jouw webpagina gebruiksvriendelijk is, relevant is, uitgebreid genoeg is en het belangrijkste: de vraag van de bezoeker beantwoord.

Online geld verdienen met een webwinkel

Bij affiliate marketing verkoop je de producten van iemand anders. Je kan natuurlijk ook jouw eigen producten verkopen met een webwinkel. Met een eigen webshop kan je goed verdienen, maar je moet wel meer tijd en geld investeren. Je kan op diverse manieren producten verkopen.
  • Je eigen producten maken, verkopen en verzenden
  • Producten van iemand anders verkopen door middel van dropshipping
  • Producten van iemand anders verkopen door middel van affiliate marketing
In principe moet je jezelf de vraag stellen: in hoeverre wil ik het regelen.  Je kan alles uitbesteden bijvoorbeeld het product, de verzending en of de voorraad. Hoe meer je regelt, hoe meer je kan verdienen. Magento Webshop maken Wanneer je het professioneel wilt aanpakken, is een Magento Webshop een goede keus. Magento is net zoals WordPress open-source (dus gratis). De grootste kostenpost blijft hosting. Diverse hostingproviders hebben speciale servers geoptimaliseerd voor Magento webshops. Deze servers zorgen voor een snellere, betrouwbare en veiligere webshop. Succes met het online geld verdienen op een betrouwbare manier!